DCS K-tech SRL

 • oferă clienților servicii de încredere şi la standarde înalte,
 • ajută clienții în găsirea soluțiilor optime pentru rezolvarea problemelor din domeniul IT&C,
 • urmăreste feedback-ul pentru îmbunătăţirea permanenta calității serviciilor proprii.

Domenii de activitate:

WEB DESIGN
 
PROMOVARE
 • Consultanţă, marketing
 • Optimizare site
 • Campanii Google Adwords
 • Promovare în reţele sociale
 
INTRETINERE WEB-SITE
Intretinere se refera la asigurarea asistentei de specialitate ori de cate ori este necesar.
Se realizeaza in urma incheierii unui contract de intretinere, ceea ce va asigura un cost fix kunar, redus fata de cazul asistenti la cerere, insa dezvoltarea de noi functionalitati care implica modificari majore de structura nu fac parte din obiectul prezentului serviciu, acestea discutandu-se separat.
 

WEBHOSTING

 • Gazduire domeniu web
 • Administrare domeniu
 • SERVICE ECHIPAMENTE
 • Intretinere echipamente de tehnica de calcul
 
RETELISTICA
SC DCS K-tech SRL realizeaza cablari structurate interioare/exterioare pentru retelele de calculatoare sau propune solutii wireless.
 
Consultanta IT va ajuta sa luati decizii importante in dezvoltarea infrastructurii societatii dumneavoastra.
 
Asistenta IT este va este oferita pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in munca cu echipamentele specifice  sau pentru funtionarea optima a sistemului informatic.
 

Site de prezentare

Prezenta pe internet a devenit obligatorie! Un site bine realizat este un instrument de marketing ce iti permite accesul la o piata practic fara granite!

 

 

Magazin virtual

Internetul este platforma actuala a mediului de afaceri. Fii si tu prezent! Cere o oferta si iti vom trimite o prezentare detaliata a solutiei noastre pentru dezvoltarea unui magazin virtual, personalizat nevoilor firmei tale!

Certificate web SSL

Pentru toate pachetele de găzduire site web oferim si instalam certificat SSL .

Certificatul SSL este obligatoriu pentru toate website-urile. Google recomanda folosirea protocolului „https” pentru toate site-urile care folosesc formulare prin intermediul cărora vizitatorii transmit informatii. De asemenea, Google premiază prin listarea prioritară a site-urilor ce beneficiaza de certificat SSL în rezultatele căutărilor. Standardul SSL (Secure Sockets Layer) reprezintă o tehnologie de securitate care cripteaza datele transmise intre server si vizitatorii site-ului. Astfel, un certificat SSL garantează autenticitatea website-ului (vizitatorii pot verifica dacă website-ul este cel original și nu o clonă), asigura criptarea datelor pentru a nu fi furate sau interceptate, asigură standardul pentru implementarea plăților online și a tranzacțiilor online și garantează o experiență de încredere a utilizatorilor.
 
Pretul unui certificat SSL incepe de la 10 euro/an.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.