Realizare, administrare site


DCS K-tech este o firma de web design & dezvoltare software ce ofera, printre altele,  servicii precum creare site web, promovare web, optimizare SEO si alte Servicii Web. In mediul online exista milioane de site-uri web, deoarece Internetul a evoluat exponential in ultimii ani, iar afacerile sau activitatile personale se promoveaza online pentru a deveni cunoscute.

Un website este cea mai ieftina modalitate de a te prezenta sau de a-ti promova afacerea, ori de a-ti vinde produsele. Reprezinta cartea ta de vizita.
Fiecare site, ca si fiecare afacere, are un mesaj pe care vrea sa-l transmita clientilor si vizitatorilor. Noi vom face ca mesajul sa fie auzit si vazut de audienta potrivita.
Printre altele, procesul de creare site presupune: layout, asezare in pagina, functionalitate, accesibilitate, siguranta, aspect visual, validarea codului sursa, design deosebit. Toate acestea pot fi realizate cu profesionalism de catre echipa noastra.

Pretul, ca si timpul de realizare, difera in functie de complexitatea proiectului. Ceea ce rezulta din procesului de creare site, este unul eficient si optimizat pentru motoarele de cautare.

Un site web ofera afacerii dumneavoastra credibilitatea si siguranta seriozitatii de care are nevoie. Se spune, in zilele noastre ca, daca nu esti online, „nu traiesti” deci nu te faci cunoscut!

Realizarea site-ului incepe in momentul in care ne contactati si ne spuneti ce fel de site va doriti.
Apo,  ne veti furniza materialele pe care le detineti, imagini, filme, logo-uri, concept, alte idei, numarul de pagini web si alte informatii utile.
Avem nevoie de cat mai multe informatii si cat mai detaliate pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

In orice moment, specialistii nostrii va stau la dispozitie, oferindu-va consultanta in acest pas.

Pentru orice tip de site web va oferim consultanta si hosting web gratuit.

Pe langa serviciile de realizare si gazduire  site pe care vi le oferim la cele mai convenabile preturi, va oferim si Promovare Web si Optimizare SEO. Punem mare accent pe aceste servicii pentru site-ul nou creat.

Preturile sunt negociabile, totul se realizeaza profesional si oferim garantie pentru orice site web creat.
Doriti calitate si profesionalism? Apelati acum, cu mare incredere, la serviciile noastre !