Caracteristici


FineReader simplifică prelucrarea documentelor tipărite și a fișierelor PDF prin îmbinarea tehnologiilor de înaltă performanță OCR și de transformare prin intermediul uneltelor esențiale pentru fișiere PDF.

fr-features-edit

Editare și inserare comentarii în fișiere PDF

Editați și efectuați căutări în orice fișier PDF, inclusiv cele create prin scanare, creați fișiere PDF din mai multe fișiere, inserați comentarii și adnotări, protejați și pregătiți fișierele pentru distribuire, completați formulare etc.

fr-features-scan-convert

Transformare fișiere PDF și scanări

Tehnologia OCR lider de piață pentru transformarea cu precizie a imaginilor, documentelor tipărite și fișierelor PDF în Word, Excel, fișiere PDF în care se pot efectua căutări și alte formate editabile.

 

fr-features-compare

Comparare documente

Identificați rapid modificările apărute în textul unor versiuni diferite ale aceluiași document – fie că sunt fișiere PDF, imagini, documente Microsoft® Office sau prezentări.

fr-features-automate-conversion

Transformare automatizată

Eficientizați conversia documentelor la locul de muncă folosind instrumentul Hot Folder pentru a planifica procesarea documentelor adunate sau pentru a face conversia documentelor intrate din mers, cu folderele „urmărite”.

 

Formate de intrare

PDF, PDF/А, TIFF, JPEG, JBIG2, PNG, BMP, GIF, DjVu, DOC(X), XLS(X), PPT(X), VSD(X), HTML, RTF, TXT 

Formate de salvare

DOC(X), XLS(X), PDF, PDF/А, RTF, TXT, CSV, ODT, EPUB, FB2, DjVu, PPTX, HTML, TIFF, JPEG, PNG 

Limbi recunoscute

195 de limbi, printre care toate limbile europene, chineza, japoneza, coreeana, araba