Inregistrare-rezervare nume domeniu web


Inregistrare/cumparare domeniu web

DCS K-tech înregistrează domeniul direct pe numele clientului, astfel, așa cum e și firesc, dumneavoastră sunteți proprietarul domeniului. Atunci când o persoană fizică sau juridică este deținătorul legal al unui domeniu, singurele posibilități ca domeniul respectiv să treacă în posesia altcuiva sunt după expirarea perioadei de închiriere sau prin transfer.

Apelează acum la consultanţii noştri pentru a face o alegere corectă a numelui de domeniu !

Domeniile .RO sau variantele .ro, sau variantele acestora: .com.ro, .org.ro, .tm.ro, .nt.ro, .nom.ro, .info.ro, .rec.ro, .arts.ro, .firm.ro, .store.ro, .www.ro se înregistrează pe termen nelimitat, în timp ce domeniile internaționale (ex: .com, .org, .net., .info) se înregistrează pentru o perioada de minim 1 an. Domeniul va fi înregistrat numai după efectuarea plății integrale, inclusiv TVA.

Transfer legal – diferă în funcție de tipul de domeniu deținut. Pentru transferarea unui domeniu .ro e nevoie ca atât deținătorul, cât și persoana către care dorește să transfere domeniul, să completeze un acord de transfer, care va fi transmis autorității RoTLD alături de o copie a actului de identitate (sau a certificatului de înregistrare, pentru persoane juridice). Apoi, viitorul deținător va completa un formular online de transfer. Pasul final este achitarea taxei standard de înregistrare, de către noul deținător, iar domeniul trece, astfel, în posesia sa.

Transferarea unui domeniu internațional închiriat prin noi, se poate face numai cu acordul deținătorului, de către echipa noastră. Deținătorul ne contactează în acest sens, identitatea sa este verificată/confirmată, iar apoi se fac toate demersurile necesare – în funcție de Registrarul Internațional corespunzător extensiei de domeniu.

De ce ar trebui să alegeți serviciile DCS K-tech pentru înregistrarea de domenii ?

  • modalitatea de plată sigură (prin proformă);
  • activarea rapidă;
  • protecția datelor.

Cum trebuie să arate numele de domeniu ?

Numele domeniului web ar trebui sa fie scurt, intuitiv și ușor de reținut, reprezentativ pentru domeniul de activitate al firmei dumneavoastră.

Funcție de principalii dumneavoastră beneficiari, dacă aceștia sunt din România, este de preferat să optați pentru un domeniu .ro, deoarece Google acordă prioritate, în căutările de pe teritoriul unei anumite ţări. Dacă site-ul are ca țintă publicul internaţional, puteți alege o extensie generală, potrivită pentru profilul site-ului: .com, .org, .net., .info.