Certificate SSL


Până acum știi că ai nevoie de un certificat SSL / TLS pentru site-ul tău. Motivele pentru acest lucru sunt abundente. Pe lângă protejarea comunicării dintre vizitatorii site-ului web și serverul dvs. web, SSL / TLS vă autentifică de asemenea identitatea ca afacere.

Ambele sunt absolut esențiale pentru succesul dvs. online. Siguranța web este o necesitate integrală în zilele noastre, de asemenea și autentificarea. Încrederea este totul în comerțul electronic. Fără încrederea clienților dvs., nu veți reuși nimic din ceea ce vă străduiți să faceți pe internet. Oferind clienților siguranța că pot avea încredere în tine – că tu ești ceea ce pretinzi că ești – este esențial pentru succesul tău.

Acesta este un lucru pe care toate companiile, de la cele mai mici și până la companii multinaționale, toate înțeleg importanța securizării afaceriilor pe internet. SSL / TLS este o parte absolut esențială a oricărei prezențe pe web.

Niveluri de autentificare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când stabiliți ce Soluție de Securitate SSL este optimă pentru dvs. este să decideți ce nivel de autentificare este cel mai potrivit pentru afacerea dvs. Dacă desfășurați o afacere care nu implică comerț electronic sau un site web personal, puteți dori doar să mergeți cu un certificat SSL de Validare Domeniu. Pentru companiile mai mari, unde este importantă autentificarea afacerii, trebuie să luați în considerare un certificat de validare a organizației sau validare extinsă SSL.

De reținut  ...
Emiterea certificatelor SSL/TLS durează în funcție de nivelul de autentificare pe care îl alegeți. În timp ce un DV Cert poate fi emis în doar câteva minute, poate dura câteva zile pentru un OV sau EV Cert. 

Certificate web SSL