Administrare domenii


Administrare domenii .RO

Pentru domeniile .ro cumparate de la DCS-KTECH aveti acces permanent la un panou de administrare de unde puteti modifica serverele dns, adauga sau edita nameservere precum si de a modifica unele datele de contact ale domeniului. Accesul in zona de administrare este permis doar proprietarului de domeniu.

Administrarea domeniilor .ro se face prin intermediul siteului ROTLD ( Rotld.ro – Administrare Domenii – On-Line ) , unde puteti modifica in orice moment datele persoanei de contact sau nameserverele domeniului. In cazul in care nu cunoasteti parola sau este prima autentificare atunci accesati linkul de resetare a parolei .

Departamentul tehnic DCS K-tech nu va poate face nici un fel de modificari, din aceasta cauza nu putem da curs cererilor venite pentru modificari nameservere sau schimbare persoane de contact; toate aceste modificari putand fi facute pe siteul Rotld de catre proprietarul de domeniu.

Administrare domenii .com , .eu , .net , .info

In momentul de fata, DCS K-tech poate achizitiona si administra, in numele clientilor, domenii internationale (.com, .org,. .net, etc), pe baza de comanda ferma, dupa achitarea facturii proforme emise pentru acest serviciu.

Administrarea realizata de catre echipa DCS K-tech

In cazul in care clientul doreste, echipa DCS K-tech poate efectua serviciul de administrare domeniu, in numele clientului, pe baza de comanda ferma sau contract, urmand pasii specificati  de catre proprietarul domeniului.

 

Nota.

Prin administrare domenii se inteleg activitati de genul:

  • administrare servere DNS
  • administrare conturi e-mail
  • administrare conturi FTP, etc.